Thursday, 19/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rukja kunder renies se flokeve

Rukja kunder renies se flokeve

Rukja kunder Renies se Flokeve

Ai i cili ka problem me renien e flokeve per shkak te Mesyshit apo Sihrit le ta ndegjoj kete rukje qdo dit per 2 jav resht.

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Cila është dispozita për mësyshmarrësin dhe smirëziun? Cilat janë disa nga shenjat më të spikatura që vërtetojnë se personi është goditur prej mësyshit?

Categories

Archives