Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË!!RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË!!

RUAJI KËTO SHTATË RREGULLA TË LUMTURISË!!

1. Mos e urrej askënd edhe nëse dëmi i tij ndaj teje është shumë i madh.

2. Mos u mërzit asnjëherë dhe bën dua shumë.

3. Jeto modest, sado qoftë që je i madh.

4. Beso se do të ndodhë e mira, sado që të jenë të mëdha problemet e tua dhe ke mendim të mirë për Allahun.

5. Jep shumë edhe nëse ti privohesh nga ajo.

6. Buzëqeshu edhe nëse në zemrën tënde rrjedhin pika gjaku.

7. Mos e ndërpre lutjen për vëllaun tënd në mos prezencën e tij.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU