Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Rrushi

Rrushi
Rrushi !!

Kalaveshi i rrushit ka formën e zemrës. Secila kokërr e rrushit ka formën e qelizave të gjakut dhe shkencërishte është dokumentuar se hekuri luan një rrol të rëndësishem për qelizat e gjakut dhe për zemrën e që rrushi është i pasur me të.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Duke ngrënë vetëm një grusht bajame në ditë, nuk e keni idenë çfarë të mire i bëni vetes

Categories

Archives