Sunday, 16/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rrushi ngjan me mushkëritëRrushi ngjan me mushkëritë

Rrushi ngjan me mushkëritë

Degët me rrush të kujtojnë kapilarët dhe flluskat e vogla që gjenden në bronket e që njihen ndryshe si qeset e mushkërive të cilat ndihmojnë kalimin e oksigjenit nga mushkëritë në gjak.

Rrushi njihet për aftësitë e tij në uljen e rrezikut të kancerit të mushkërive dhe përbërësit që gjenden në farat e rrushit minimizojnë rrezikun e azmës së shkaktuar nga alergjitë.