Monday, 28/5/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjekësia sipas Kur’anit Famëlartë, Sunetit të Muhamedit salallahu alejhi ue selam, dijetarët musliman, mjekësia alternative dhe mjekësia moderne. Mjekësia Islame është mjekësia hallall dhe përjashton cdo mjekësi që është haram.

Mjekësia Islame përfshinë parandalimin e sëmundjeve, trajtimin e tyre dhe rehabilitimin pas shërimit dhe rehabilitimin e pasojave të sëmundjes. Mjekësia Islame bazë të parandalimit të cfaredo sëmundjeje ka aplikimin e Kuranit dhe Sunnetit te Profetit alajhi selam, mjekësisë alternative dhe moderne.

Mjekësia Islame konsideron se kushti bazë për parandalim, mjekim, shërim dhe ruajtje të shëndetit janë përmbajtja ndaj rregullave Islame për një jetë të shëndetshme.

Theksojmë Mjekësia Islame nuk është mjekësi vetëm e barnave dhe përshkrimit të terapive, por është mjekësi e shpirtit, trupit dhe mendjes njëkohësishtë.Mjekësia Islame konsideron se kushti bazë për parandalim, mjekim, shërim dhe ruajtje të shëndetit janë përmbajtja ndaj rregullave Islame për një jetë të shëndetshme.

Theksojmë Mjekësia Islame nuk është mjekësi vetëm e barnave dhe përshkrimit të terapive, por është mjekësi e shpirtit, trupit dhe mendjes njëkohësishtë.

 

 

Categories

Archives