Monday, 29/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Rrëshqitje gurësh në hyrje të tunelit Tiranë-Elbasan


Rrëshqitje gurësh në hyrje të tunelit Tiranë-Elbasan


tuneli-elbasan_tiraneNë hyrje të tunelit Tiranë-Elbasan raportohet se ka pasur rrëshqitje gurësh.

Si pasojë e rrëshqitjes qarkullimi i mjeteve bëhet vetëm në një korsi dhe me vështirësi të madhe, njofton Balkanweb.

Mësohet se për largimin e inerteve të rëna në rrugë është kërkuar ndërhyrja e fadromave, por deri më tani situate vazhdon të mbetet problematike.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Kreu i KMSH-së takon Dukën e Kastros

Categories

Archives