Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ritja e thonjëveRitja e thonjëve

Ritja e thonjëve

Ritja e thonjëve është në kundërshtim me Sunetin e Pejgamberit (alejhi selam) dhe përgjasim me kafshët dhe disa prej jobesimtarëve

( Shejh Bin baz “el-Fetava” 10/49

(Visited 20 times, 1 visits today)
Top