Sunday, 23/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Risku


Risku


pasuria
Risku nuk përkufizohet vetëm se në pasuri e ushqim, furnizimi i Allahut është kuptim edhe më i gjerë.
Risku mund të jetë në shokët e mirë, në qetësinë dhe rehatinë shpirtërore, në gjumin e qetë dhe kulmin që të strehon, në një person që të do dhe bart gabimet e tua, në fjalët e bukura që i lexon, në ndejë me vëllezërit që të largojnë brengat, në respektin prej atyre që i ke përreth, në një dhuratë të cilën e pranon nga një mik i yti, në mundësitë e tua për t’i shërbyer vetes, shoqërisë dhe mbarë muslimanëve..
Në çdo gjë kemi risk prej Allahut.

shendeti
O Allah, na e bëj risk kënaqësinë Tënde, vërtet Ti je Furnizuesi më i mirë.

Kurani
Përktheu: Shpend Zeneli

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Ushqimet më të mira anti-kanceroze !?
Tags:

Categories

Archives