Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Reklamo biznesin tuaj, produktet e juaja

Për:  KOMPANI

 

Lënda: OFERTË REKLAMIMI

 

 

Të nderuar sipërmarrës,

 

Portali informativ mjekësiaislame.com ju drejtohet me këtë ofertë reklamimi, duke shpresuar në bashkëpunim parimor dhe afatgjatë me ju në të ardhmen.

 

Portali informativ mjeksiaislame.com trajton tema të mjekësisë moderne dhe alternative, tema për parandalimin e trajtimin e sëmundjeve si dhe rehabilitimin pas shërimit.

 

Portali mjeksiaislame.com radhitet në top ueb faqet më të vizituara shqiptare me mbi 1 Milion vizitorë ne muaj, me mbi 10 000 deri 30 000 vizitorë në ditë, ndërsa faqja zyrtare në facebook MjeksiaIslame ka mbi 190.000 ndjekës .

 

Portali informativ mjeksiaislame.com ofron këto mundësi reklamimi në ueb faqen e portalit dhe në faqen zyrtare në facebook, për të gjitha kompanitë dhe shoqatat e interesuara:

 

OFERTA 1

Vendosja e reklamës (logo, text, fotografi) me dimensione 728 x 90 px

XX euro/muaj

OFERTA 2

Vendosja e reklamës (logo, text, fotografi)  me dimensione 486 x 60 px

XX euro/muaj

OFERTA 3

Shpërndarja e një fotoalbumi me tekst reklamues dhe fotografi në faqen zyrtare në facebook (maksimum 5 foto)

XX euro për çdo publikim

OFERTA 4

Vendosja e reklamës (logo, text, fotografi) me dimensione  160 x 600 px

 XX euro/muaj

 

marketing

 

Ju falënderojmë paraprakisht për bashkëpunimin.

 

Me respekt,

Stafi i mjeksiaislame.com

 

Kontakt:

Mjeksiaislame.com

e-mail: mjeksiaislame@gmail.com

(Visited 5 times, 1 visits today)
Top