Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Qumështi i nënës – Vaksina më e mirëQumështi i nënës – Vaksina më e mirë

Qumështi i nënës ka përparsitë vijuese:

1) Fëmijën e ushqen me qumësht të pastërt dhe steril;
2) Qumështi nuk është as tepër i ftohtë as tepër i nxehtë;
3) Ofrohet në çdo kohë
4) Fëmijës i jep antitruptha kundër bakterieve
5) I përshtatet traktit të tretjes së foshnjës
6) Te foshnja dhe nëna pengon shfaqjen e mbipeshës
7) Gjidhënia forcon lidhjen emocionale dhe butësinë ndërmjet nënës dhe foshnjës.

(Visited 14 times, 1 visits today)
Top