Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Qepa… u përngjan qelizave të trupitQepa… u përngjan qelizave të trupit

Patateja e ëmbël për nga forma i përngjan pankreasit dhe ndihmon në barazpeshën e sheqerit në gjak.

Portokalli, limoni dhe agrumet tjera u përngjajnë gjëndrave të cilat tajitin qumështin në gjoksin e gruas, madje ato janë të rendësishme për shëndetin e gjirit…

Qepa… u përngjan qelizave të trupit… Studimet tregojnë se qepa ndihmon në pastrimin e trupit nga sekrecionet, si dhe i bën sytë të lotojnë, me ç’rast lotët bëjnë pastrimin e shtresave të syve.

Subhana’All-llah – I lartësuar qoftë Allahu.

La ilahe il All-llah – Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut.