Friday, 20/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?


Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?


pyetje pergjigje per ramazan

Pyetje Nëse burri e puth gruan e tij apo e përkëdhel me përkëdhelje erotike, a e prish agjërimin apo jo?

Përgjigje: Puthja e bashkëshortes dhe përkëdhelja e saj duke anashkaluar marrëdhëniet seksuale është e lejuar dhe legjislative. I Dërguari i Allahut, Muhamedi, salallahu alejhi ue selem, i puthte gratë e tij dhe i përkëdhelte duke qenë me agjërim, por nëse i ndizet epshi shpejt, atëherë urrehet nga frika se ndoshta mund të ketë marrëdhënie seksuale.

SHEJH SALIH EL UTHEJMIN Allahu e Meshirofte.
SHKEPUTUR NGA LIBRI “MOTRA MUSLIMANE PYET”

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Veçoritë e dhjetë ditëve të fundit të Ramazanit

Categories

Archives