Tuesday, 20/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

PuthjaPuthja

 

Puthja e djalit është mëshirë,
puthja e gruas është dashuri e zjarrtë,
puthja e nënës dhe e babait është falje
dhe puthja e vëllait vjen nga ndjeshmëria e zemrës.”

Aliu ,radijAllahu’anhu.