Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Pushimi i lindjes do të zgjasë 12 muaj


Pushimi i lindjes do të zgjasë 12 muaj


Tre muajt do të jenë pa pagesë, por punëdhënësit do të jenë të obliguar të rruajnë vendin e punës së nënës

bebe

Gratë që do të lindin fëmijë do të mund të shfrytëzojnë tre muaj plus pushim të lindjes nga ato 9 ekzistuese.

Pushimin mund ta marrin pas 9 muajve që mbush fëmija ose gjatë periudhës derisa fëmija të mbushë 3 viteve.

Tre muajt do të jenë pa pagesë, por punëdhënësit do të jenë të obliguar të rruajnë vendin e punës së nënës.

Këto risi janë propozuar në  Qeveri nga ministri për Punë dhe Politik Sociale Dime Spasov.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Pse foshnja në duart e lypëses është gjithmonë në gjumë?

Categories

Archives