Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pse pom qan Femija dhe po friksohet ne gjum?Pse pom qan Femija dhe po friksohet ne gjum?

Pse pom qan Femija dhe po friksohet ne gjum?

E merr një shishe me ujë dhe i lexon suren El Fatiha, Ajetul Kursin këto i lexon nga një her, ndërsa suren Ihlas, Felek dhe Nas i lexon tre her, dhe leximi tre her bëhet duke i lexuar të trijat. Pasi që ti lexon këto sure i pështyn ujit (pështym pa pështym). Dhe me këtë ujë e pastron fëmiun 4-5 ditë. Edhe pse që në ditën e parë insha Allah do ti largohet mirëpo më mirë është që të përsëritet pastrami i fëmiut 4-5 dit.Kur dëshiron ta pastrosh, mbush një enë me ujë të nxehtë dhe në atë ujë zbrazë gjysmën e shishes së ujit të kënduar, e përzien dhe lahesh me të. Ujin në shishe nuk e lejonë të hargjohet, sa herë që hargjohet gjysma e ujit i shton prapë.

Eroll Nesimi

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top