Thursday, 19/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Presidenti Izraelit: Populli iranian nuk është armik i Izraelit dhe izraeli nuk është armik i Iranit


Presidenti Izraelit: Populli iranian nuk është armik i Izraelit dhe izraeli nuk është armik i Iranit


Populli iranian nuk është armik i Izraelit.

presidenti izraelit

Kjo deklaratë është bërë sot nga Presidenti i shtetit hebraik Shimon Peres gjatë një takimi me një grup ligjvënësish amerikanë.

“Rezultatet e zgjedhjeve presidenciale në Iran dëshmuan se sanksionet (kundër Iranit) po funksionojnë, dhe se populli iranian është “pro” ndryshimeve”, – theksoi Peres. Ai vuri në dukje se populli izraelit gjithashtu nuk është armik i popullit iranian.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Der Spiegel: Rreth 1 milion skllevër në Bashkimin Evropian

Categories

Archives