Sunday, 21/1/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Prej madhështive që rrisin imanin

Prej madhështive që rrisin imanin

“Ndërkohë, zemra e nënës së Musait u bë si të ishte e zbrazët. Edhe pak dhe çdo gjë do të zbulohej, sikur të mos ia kishim forcuar Ne zemrën që të bëhej besimtare e vërtetë.” (Kasas: 10)

Prej madhështive që rrisin imanin janë përqëndrimi në të vërtetën, durimi ndaj të pakëndshmes dhe forcimi prej Allahut në çdo shqetësim.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Categories

Archives