Friday, 20/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Portokalli (Nerenxh)


Portokalli (Nerenxh)


portokalli

PORTOKALLI (Nerenxh)

Aroma e portokallit e forcon zemrën dhe pirja e lëngut nga lëvorja e portokallit është i dobishëm në rast të kafshimit të akrepit.
Lëngu i portokallit e qetëson infllamacionin e barkut dhe i largon rriqërit nga flokët.
Nëse e ziejmë lëvoren e portokallit me vaj të ullirit, kjo përzierje parandalon rrënien e flokëve dhe i shëron dhembjet në këmbë.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Lajthia

Categories

Archives