Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Po ne jemi ekstremistë!!!


Po ne jemi ekstremistë!!!


peace
Ne jemi ekstremikisht (tejet) të këndshëm.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të mëshirshëm.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të sinqertë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) modestë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) të drejtë.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) paqe dashës.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) folës të së vërtetës.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër terrorizmit.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër tradhëtisë bashkëshortore, kurvërisë (zinasë).

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër vrasjes së fëmijëve vajza.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër vrasjes së ndonjë jete të pafajshme.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër alkoolit.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër varësisë nga droga.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër elementeve anti-sociale.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër prostitucionit të femrave.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër lakuriqësisë, pornografisë, gjërave të turpshme (të neveritshme).

Ne jemi ekstremikisht (tejet) kundër çdo pune të keqe.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) folës të matur.

Ne jemi ekstremikisht (tejet) Musliman!!!

”O ju që besuat, hyni në Islam tërësisht (domethënë përqafoni fenë Islame në tërësi).” (El-Bekare, 208).

Përktheu dhe përshtati: Jetmir Jakupi

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  QË TJERËT TË KENË MENDIM TË MIRË PËR TY
Tags:

Categories

Archives