Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Pikat e gjakut që merren për analizat e gjakut, a e prishin agjërimin?


Pikat e gjakut që merren për analizat e gjakut, a e prishin agjërimin?


pyetje pergjigje

Pikat e gjakut që merren për analizat e gjakut, a e prishin agjërimin? Po nëse kjo përsëritet më shumë se një herë në ditë?

*Përgjigja:
Gjaku i paktë që nxirret për analiza nuk i përngjan hixhames, e cila është bazë në këtë çështje. (d.m.th.: nuk e prish agjërimin).

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mardheniet intime te lejuara dhe te ndaluara nga shejh Uthejmin.

Categories

Archives