Tuesday, 19/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përmirësoje mendimin tënd

Përmirësoje mendimin tënd

Përmirësoje mendimin tënd

Do të takosh njerëz që do të ofendojnë, por ti shuaje zemërimin duke përmirësuar mendimin tënd për ata.

“…e mposhtin zemërimin dhe ua falin fajet njerëzve. Allahu i do bamirësit.” (Ali Imran 134)

Përktheu: Qendra Kur’anore

Categories

Archives