Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Përmbytet autostrada Tiranë-Durrës


Përmbytet autostrada Tiranë-Durrës


Reshjet e natës dhe bllokimi i kanaleve kulluese me ndërtime që janë pranë autostradës kanë bërë që pjesa e Maminasit deri në Vorë të përmbyet. Në këtë pjesë të rrugës gjatë natës kanë ndodhur edhe një aksident ku një mjet ka përfunduar në kanal.

tirane

Nga reshjet e shumta është përmbyrur edhe një pjesë e autostradës në zonën e Kasharit. /albeu/ http://www.albeu.com/shqiperi/permbytet-autostrada-tirane-durres/128624/

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Do t'a shembnim duke bërë show, na "ngeci në dorë"! (VIDEO)

Categories

Archives