Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Përmbajuni dy gjërave shëruesePërmbajuni dy gjërave shëruese

Abullah ibn Mes’udi (radijAllahu anhu) thoshte: “Përmbajuni dy gjërave shëruese:
1. Kuranit dhe
2. Mjaltit.
Mjalti është shërim për çdo sëmundje (të trupit), ndërsa Kurani është shërim për zemrat!”
(Musannef ibn Ebi Shejbeh, 30642-30643)