Sunday, 21/1/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Përdorni teknika për pushim më të shpejtë

Përdorni teknika për pushim më të shpejtë

natyra

Përdorni teknika për pushim më të shpejtë
I pakët është numri i atyre që kuptojnë se teknikat e pushimit ndikojnë shumë pozitivisht në organizëm. Ekzistojnë katër mënyra të pushimit aktiv: fizik, psikik, shoqëror dhe shpirtëror, të gjithë ndihmojnë në zvogëlimin e stresit. Bëni pauza të vogla gjatë ditës, në mënyrë që sa më mirë të kaloni një ditë të lodhshme.

Categories

Archives