Monday, 24/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajtim natyral për tretjen e acideve

Trajtim natyral për tretjen e acideve

 

Për tretjen e acideve:

Disa pika të vajit të kokrrës së zezë qiten në një gotë me qumësht të nxehtë dhe më pas ëmbëlsohet me mjaltë.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

Një shkrim tjetër i dobishëm  Si te mjekohemi per lythat qe na dalin ne duar, ne kembe?

Categories

Archives