Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për temperaturën

Për temperaturën

sidri

Sidri ulë temperaturën e trupit

Hedhja e një sasije uji të zakonshëm, në një kovë apo enë që mjafton për larjen e trupit dhe hedhja e 100 gr sidër i bluar në të, pasi përzihen mirë me njera-tjetrën bëhët dush (banjo) me këtë përzierje. Kjo përdoret sa herë që temperatura është e lartë.
Kujdes: është mirë që gjatë larjes (dushit) të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Trajtim natyral për shërimin e zgjebes

Categories

Archives