Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për të forcuar rrënjën e flokut!


Për të forcuar rrënjën e flokut!


floke te yndyrshem

Për të forcuar rrënjën e flokut

Larja e flokut me ujë të zakonshëm, e sidër të bluar forcon flokun dhe e mbron atë nga mos rënja. Kujdes: është mirë që gjatë larjes të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse.

Lexo më  tepër për sidrin

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Pastrimi i kolonit me faren e mbreterve (euphorbia lathyrus)
Tags:

Categories

Archives