Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për stimulimin e sasisë së urinës, gjakut menstrual dhe qumështit


Për stimulimin e sasisë së urinës, gjakut menstrual dhe qumështit


Për stimulimin e sasisë së urinës, gjakut menstrual dhe qumështit:

Ibnul Kajjimi ka thënë:
“Nëse ndrydhet [bluhet] kokrra e zezë, brumoset me mjaltë, shkrihet pastaj me ujë të nxehtë dhe pihet, ndihmon në rritjen e sasisë së urinës, gjakut të menstruacionit dhe qumështit po nëse konsumohet shumë ditë”.
Mënyra tjetër: Lyhet kocka publike [e mbi vetës] me vaj të kokrrës së zezë, të ëmbëlsuar me mjaltë, çdo ditë para gjumit.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për forcimin e muskujve të zemrës

Categories

Archives