Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin nga gajasura – mekja


Për shërimin nga gajasura – mekja


 Për shërimin nga gajasura – mekja – [frymëmarrjes me ndërprerje nga lodhja] dhe frymëmarrjes me vështirësi [gulçimit]:

Ibnul Kajjimi ka thënë: Nëse pihet një sasi e vogël e kokrrës së zezë me ujë, ndihmon nga gajasura dhe frymëmarrja me vështirësi [tarentula].

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Gurët në tëmth(qeskën e të ithtit), pse shkaktohen?

Categories

Archives