Saturday, 27/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e zemrës dhe qarkullimit të gjakut


Për shërimin e zemrës dhe qarkullimit të gjakut


Për shërimin e zemrës dhe qarkullimit të gjakut:

Këshillohet që sa më tepër të pihet vaji i kokrrës së zezë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për stimulimin e sasisë së urinës, gjakut menstrual dhe qumështit

Categories

Archives