Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e vitiligos [sëmundje e lëkurës] dhe gërbulës – lebrës


Për shërimin e vitiligos [sëmundje e lëkurës] dhe gërbulës – lebrës


Për shërimin e vitiligos [sëmundje e lëkurës] dhe gërbulës – lebrës:

Ibnul Kajjimi ka thënë:Kokrra e zezë është e dobishme kundër gërbulës.

Nëse kokrra ndrydhet me uthull dhe pastaj lyhet me të gërbula, vitiligoja e zezë [sëmundja e lëkurës që e bënë lëkurën e zezë ose e qëron dhe e zverdhë] dhe zbokthi i trashë,bënë dobi dhe i shëron këto.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dhembjet në dhëmballa dhe forcimi i dhëmbëve

Categories

Archives