Sunday, 25/6/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e tensionit të lartë të gjakut


Për shërimin e tensionit të lartë të gjakut


Për shërimin e tensionit të lartë të gjakut:

Çdo lloj pijeje të nxehtë i shtohen disa pika të vajit të kokrrës së zezë.

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Rritja e imunitetit dhe vendosja e ekuilibrit psiqiko-tretës në trup

Categories

Archives