Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin e shtangimit të zorrëve


Për shërimin e shtangimit të zorrëve


Për shërimin e shtangimit të zorrëve:

Merren sasi të barabarta prej jensonit [lloj marule], kumnit dhe mendrës. Përzihen të gjitha, vlohen dhe ëmbëlsohen me mjaltë.
Këtij kompozimi i shtohet një lugë e vogël me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet duke qenë i nxehtë.
Preferohet lyerja e vendit ku ka dhembje me vaj të kokrrës së zezë.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Si t'a shërojmë migrenën me vaj të kokërrës së zezë (nigella sativa) ?

Categories

Archives