Thursday, 19/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e shtangimit të fytyrës: [paralizës së fytyrës – Fascialis paralysis]

Për shërimin e shtangimit të fytyrës: [paralizës së fytyrës – Fascialis paralysis]

 

Për shërimin e shtangimit të fytyrës: [paralizës së fytyrës – Fascialis paralysis]:
Ibnul Kajjimi ka thënë: “Nëse përdoret vaji i kokrrës së zezë përmes hundës, bën dobi kundër paralizës së fytyrës.”

Një shkrim tjetër i dobishëm  Trajtim natyral për shërimin e të gjitha sëmundjeve të gjoksit dhe bronkitit

Categories

Archives