Tuesday, 30/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e shpinës dhe dhembjeve të nyejve [reumatizmit]


Për shërimin e shpinës dhe dhembjeve të nyejve [reumatizmit]


Për shërimin e shpinës dhe dhembjeve të nyejve [reumatizmit]:
Ngrohet mesatarisht vaji i kokrrës së zezë dhe në vendin e dhembjes bëhet masazh e fortë me vajin e ngrohur.
Krahas kësaj pihet një lugë e madhe e vajit të kokrrës së zezë tri herë në ditë.
Mënyra tjetër: Mjalti i përzier me vaj të kokrrës së zezë pihet. Ky komponim i largon dhimbjet e nyejve.

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  Klimaksi (menopauza) dhe ndryshimet në organizmin e femrës

Categories

Archives