Friday, 21/7/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve

Për shërimin e sëmundjeve të lukthit dhe zorrëve:


Ka thënë Ibnul Kajjimi: “Kokrra e zezë e pakëson lagështinë [thartirën] e lukthit”

Një shkrim tjetër i dobishëm  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

Categories

Archives