Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike


Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike


Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike:

Jensonit [lloj marulle] të vluar dhe të ëmbëlsuar me mjaltë, i shtojmë një lugë të vogël me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet 5 herë në ditë gjatë periudhës prej 40 ditësh. Preferohet përdorimi i vajit të kokrrës së zezë me çdo pije të nxehtë për të gjitha sëmundjet gjinekologjike.

 

Një shkrim tjetër i dobishëm  DISA MENYRA SE SI TE KUJDESEMI PER TE GJITHA SEMUNDJET!!

Categories

Archives