Saturday, 22/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]


Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]


Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]

Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]: “Gotës me qumësht të ëmbëlsuar me mjaltë i shtohet një lugë e kokrrës së zezë dhe pihet.”

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Ç’është Kanceri?

Categories

Archives