Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e migrenës


Për shërimin e migrenës


Për shërimin e migrenës [dhimbjes së gjysmës së kokës apo fytyrës]:

Merret një sasi e lëngut të karafilit të bluar dhe pak vaj i kokrrës së zezë duke i përzier mirë me miell elbi derisa duke i shtuar mjaltë bëhet si brumë.
Kjo materie e përfituar vendoset në vendin e dhimbjes dhe shtrëngohet me ndonjë leckë në mbrëmje duke e mbajtur për tri ditë rresht, duhet pirë vaj të kokrrës së zezë nga një lugë të vogël në mëngjes [esëll].

Një shkrim tjetër i dobishëm  Si të kurojme shikimin e dobët ?

Categories

Archives