Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e kancerit lokal


Për shërimin e kancerit lokal


Për shërimin e kancerit lokal:

Vendi i sëmundjes lyhet me vaj të kokrrës së zezë tri herë në ditë dhe pas ushqimit merret lëngu i karotës i përzier me një lugë të kokrrës së zezë të ndrydhur në afat prej tre muajsh.
Këshillë ,mbani kontaktet me mjekun tuaj personal.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Alergjia e vjeshtës dhe receta mjekësore

Categories

Archives