Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin e jashtëqitjes


Për shërimin e jashtëqitjes


Për shërimin e jashtëqitjes:

Një jogurti i qitet një lugë e madhe me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet. Kjo terapi merret derisa të humbet jashtëqitja krejtësisht në periudhën prej tri ditësh.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Çfarë trajton fizioterapia?

Categories

Archives