Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre


Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre


 Për shërimin e hurdhave [likeneve] dhe të gjitha llojeve të tyre:

Marrim një gotë me kokërr të zezë të ndrydhur, një gotë me uthull të mollës dhe një gotë me vaj të kokrrës së zezë.

Së pari vlohet uthulla e mollës, pastaj i shtohet gota me kokërr të zezë dhe përzihet derisa të shteret njëra në tjetrën. Me këtë materie lyhet pjesa e sëmurë në afat prej një jave.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Sëmundjet që fitohen nga mishi i derrit

Categories

Archives