Saturday, 21/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave

 

Për shërimin e fryrjes dhe lirimit të gazrave:

Ka thënë Ibnul Kajjimi:

 “Kokrra e zezë, largon fryrjen [vajtjen], hap kanalet e mbyllura dhe liron gazrat”.

Mënyra: Filxhanit të kafes apo gotës së çajit i shtohen tri pika të vajit të kokrrës së zezë.
Një shkrim tjetër i dobishëm  Per lëkuren e thatë

Categories

Archives