Saturday, 25/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për shërimin e astmës


Për shërimin e astmës


Për shërimin e astmës:

Inhalohet avulli i vajit të kokrrës së zezë në mëngjes dhe mbrëmje duke futur në gojë çdo mëngjes dhe çdo mbrëmje një lugë me vaj të kokrrës së zezë, i cili përpihet pasi të ketë qëndruar një kohë në gojë, me kusht që kjo të bëhet, në mëngjes, para ushqimit.
Preferohet që përveç kësaj të lyhet kraharori dhe fyti me vaj të kokrrës së zezë para gjumit.
Në përgjithësi sugjerohet përdorimi sa më i tepërt i kokrrës së zezë, sepse një materie që gjendet në të, ndihmon në shërimin e krizave të astmës, në rastet e ndryshme të kollitjes si dhe në shërimin e kollit të bardhë [gërhitjes].

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për shërimin e shtangimit të fytyrës: [paralizës së fytyrës - Fascialis paralysis]

Categories

Archives