Friday, 21/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës


Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës


vaj-ulliri123

 

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës

Për pastrimin e kthjelltësisë së fytyrës: Përziej një lugë të vajit të kokrrës së zezë me një lugë të vajit të ullirit dhe lyeje fytyrën me të. Qëndro në atë gjendje për një orë, pastaj laje fytyrën me ujë dhe sapun.

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Shëndeti i zemrës dhe sëmundja e saj ndikojnë në shëndetin e trupit dhe sëmundjen e tij

Categories

Archives