Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për pastrimin e gjakut dhe për luftimin e anemisëPër pastrimin e gjakut dhe për luftimin e anemisë

mandarina

Në sajë të përmbajtjes së vitaminave, si dhe të një sasie të konsiderueshme hekuri, mandarinat përbëjnë një ushqim shumë të përshtatshëm për pastrimin e gjakut dhe për luftimin e anemisë.

  • Mjekimi me mandarina vazhdon 20-25 ditë, duke konsumuar çdo ditë nga 10-15 kokrra ose edhe më shumë.