Friday, 28/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Për ndërprerjen e rënies së flokëve


Për ndërprerjen e rënies së flokëvePër ndërprerjen e rënies së flokëve:

Duhet ta lyesh lëkurën e kokës me limon duke përfshirë gjithë kokën.Dhe në atë gjendje duhet të qëndrosh 15 minuta.Pastaj laje kokën me ujë dhe shampon. Kur ta përfundosh larjen, tere kokën mirë dhe lyeje me vaj të kokrrës së zezë tërë lëkurën e kokës. Në këtë mënyrë vazhdo një javë dhe nëse donë Allahu, do të ndërpritet përfundimisht rënja e flokëve.

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Sëmundjet që shërohen me akupunkturë

Categories

Archives