Tuesday, 17/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Per lëkuren e thatë

Per lëkuren e thatë

lekura e thate

Përmirëson lëkurën e thatë

Merren 20 gr nga makthi bluhen ose shtypen me diçka të fortë, pastaj përzihet me ujë që të jetë si brumi i bukës këtë përzierje e vendosim në vëndin në të cilën ndodhet lëkura e thatë, lihet në këtë gjëndje për afro 30 minuta më pas fshihet, kjo mënyrë përdoret dy herë në ditë në mëngjes dhe darkë derisa të shërohen të thatat e lëkurës.

makthi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Ç'është talasemia dhe si ta parandalojmë atë
Tags:

Categories

Archives