Saturday, 10/12/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për eliminimin e zbokthit


Për eliminimin e zbokthit


zbokth

Për eliminimin e zbokthit

Larja e flokut me ujë të zakonshëm, e sidër të bluar mbron flokun nga zbokthi.
Kujdes: është mirë që gjatë larjes të kihet kujdes mos të futet ndonjë gjë nga kjo përzierje në sy sepse është djegëse.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Për shërimin e sëmundjeve gjinekologjike dhe obstetrike
Tags:

Categories

Archives