Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për çka t’a përdorim kamomilin?


Për çka t’a përdorim kamomilin?


kamomili

Kamomili i jep trupit të njerëzve sasitë e duhura të kalorive dhe kanë shumë veti kurative e mjekësore. Kamomili jep efektin e duhur kundër alergjive të stinës.

Çaji i kamomilit mund të përdoret në dush, duke na qetësuar plotësisht. Të gjithë personat të cilët kanë probleme me puçrat ose aknet, mjafton të përdorin kamomilin, i cili e pastron lëkurën.

Ata që vuajnë nga pagjumësia, tashmë dinë se kush është zgjidhja ideale. Jo vetëm kaq, por kamomili kuron infeksionet në sy, enjtjet e syve. Kjo mund të arrihet nëse ne vendosim qeska me kamomil ne vendet e enjtura, në vend të qeseve me akull.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Sythet e plepit

Categories

Archives